Waarom een boegschroef?

Veiligheidsaspect

Een voorbeeld uit de praktijk
"U ligt met uw schip in een drukke sluis en één van de vele toeschouwers welke zich altijd ophouden op en rondom de sluis valt in het water tussen de wal en uw schip. De persoon in kwestie is op dat moment volledig gedesoriënteerd en is niet bij machte om een veilige afstand tussen wal en uw schip te creëren. Ook de toegestroomde omstanders beschikken op dat ene hectische moment niet over de capaciteiten de desbetreffende persoon hulp te bieden"

Deze levensbedreigende situaties worden in de praktijk helaas regelmatig gesignaleerd met alle gevolgen van dien. Aangezien niet iedere booteigenaar beschikt over de sprintkwaliteiten van topsporter Ben Johnson, biedt een boegschroef U in deze de helpende hand.


Minder stress

Een voorbeeld uit de praktijk
"U vaart een jachthaven binnen en ziet een box waarvan u denkt; daar kan ik wel even gaan liggen. Op het moment dat u bijna in de box ligt komt plots de havenmeester met het verzoek om uw boot elders af te meren, aangezien de plek gereserveerd is. Er is nog één plekje vrij voorbij die Lemster Aak in de hoek geeft de havenmeester aan. Helaas is deze plek moeilijk toegankelijk vanwege de nauwe doorgang"

Dit allerdaagse ritueel wekt geen frustratie op indien uw boot is voorzien van een boegschroef, waarmee u eenvoudig uw schip kunt afmeren op de door de havenmeester aangewezen ligplek.


Comfort

De keuze voor een boegschroef of hekschroef is een bewuste keuze voor comfort en voor moeiteloos aanmeren (én vertrekken!!), maar ook voor vrijheid en nóg meer plezier van uw schip. Want als uw vaste schippersmaatje eens andere verplichtingen heeft, dan vaart u gewoon "solo" uit in de wetenschap dat u het met gemak alleen af kunt.

BoegschroevenErkend Vetus Installateur

Bedrijfsgegevens

Postadres:
De Koning boegschroeven
Wilhelminalaan 62
8262 DG KAMPEN

Mob. 0612213372  
0612213372  
                     
KVK nr: 05075410
BTW nr: 8135.87.669.B.01

Vraag nu een offerte aan voor de installatie van een boegschroef in uw boot
 

Bedrijfsgegevens

Postadres:
De Koning boegschroeven
Wilhelminalaan 62
8262 DG KAMPEN

Mob. 0612213372
 0612213372